fbpx

O.B.A. Different By Luxury

Pasiunea pentru un design unic, diferit și de calitate au dat naștere conceptului inovator OBA different by luxury.

Pentru a atinge standardele de confort dorite de clienții noștri, colaborăm cu un număr mare de profesioniști, de la arhitecți creativi la ingineri pricepuți, luăm în calcul nevoile fiecărei zone unde construim și ne asigurăm că fiecare clădire este formată din apartamente proiectate pentru un spectru larg de nevoi și totodată la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ.

Suntem unii dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Mamaia Nord, cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și cu scopul principal de a oferi comunității noastre CONFORT, SIGURANȚĂ și CONDIȚII PREMIUM de locuire.

<-
->

Viziune și misiune

VIZIUNE : “TRANSFORM THE WAY PEOPLE PERCEIVE QUALITY!”
La OBA different by luxury transformăm modul în care oamenii percep CALITATEA, deviza noastră fiind să construim proiecte speciale pentru cei care înțeleg potențialul de investiție, cu materiale de calitate și design unic, care nu se devalorizează în timp.

MISIUNE: “NO SHORTCUTS TO QUALITY!”
Continuăm să ne perfecționăm, ne dorim și participăm activ la crearea unui mediu sigur și corect pe piața imobiliară, utilizând exclusiv materiale din gama premium, ne dezvoltăm din ce în ce mai mult, pe măsură ce începem proiecte noi și suntem permanent în competiție cu noi înșine!

“PASSION AT WORK!”
Pasiunea pentru ceea ce facem și profesionalismul cu care lucrăm ne ajută să oferim fiecărui client spațiul de locuit ideal! Vă suntem alături în luarea fiecărei decizii, până când locuința ajunge în mâinile dumneavoastră dar și după, pentru că mulțumirea clienților este cartea noastră de vizită!

DE CE OBA DIFFERENT BY LUXURY?

  • Pentru calitatea lucrărilor și a finisajelor
  • Pentru stilul de viață premium
  • Pentru multiplele beneficia aduse clienților noștri
  • Pentru locațiile și priveliștile excepționale
  • Pentru că este o investiție durabilă
  • Pentru că facilitățile și caracteristicile sunt dincolo de așteptări

EXCELENȚĂ ÎN PROIECTARE, CONSTRUCȚIE ȘI DEZVOLTARE!

OBA different by luxury nu este un simplu dezvoltator imobiliar, este o companie de top ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități din domeniul construcțiilor civile și industriale.
Suntem specializați în lucrări de construcții cu predare la cheie, altfel spus în construcția de clădiri complet finisate la interior și exterior, cu instalații electrice, sanitare și termice incluse.
Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali de începere și finalizare a lucrărilor și nu în ultimul rând, pe CALITATE, aceasta fiind elementul definitor în tot ceea ce facem!
Pentru a atinge standardele de confort dorite de clienții noștri colaborăm cu un număr mare de profesioniști, de la arhitecți creativi la ingineri pricepuți. Aceștia iau în calcul nevoile fiecărei zone unde se construiește, acordând o deosebită importanță întregului proces, de la concept până la finalizare!

OBA different by luxury este o organizație independentă, puternică în caracter și convingeri, deoarece pentru noi dezvoltarea se bazează pe stabilitate și inovație!

Vrei sa aflii mai multe?

Nu rata cele mai avantajoase oferte

We will not send you spam. Our team will be in touch within 24 to 48 hours Mon-Fri (but often much quicker)
Te-ai abonat cu succes!
Proiecte
WHATSAPP
Vanzari