fbpx

O.B.A. Construct

Oferim o gamă largă de servicii

Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali de incepere si finalizare si nu în ultimul rând pe calitate, acesta fiind elementul definitor în tot ceea ce facem.

Proiectări
Clădiri civile
Industriale
Comerciale
Birouri
Rezidențiale
Extinderi
Supraetajări
Modificări interioare
Structuri beton
Instalații electrice
Zidărie

Este o companie de top ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități din domeniul construcțiilor civile și industriale.

Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali si nu în ultimul rând, pe calitate, acesta fiind elementul definitor in tot ceea ce facem !

Consultanță și asistență tehnică de specialitate !

A fost înființată cu scopul de a oferi pe piața construcțiilor civile și industriale servicii de înaltă calitate.

Suntem o echipă de specialiști tânără, ambițioasă, plină de energie.
Am înțeles că noi trebuie să oferim calitate și de aceea am investit în propriile echipamente și utilaje de construcții (excavator, buldoexcavator, manitou fix/ rotativ, camioane, etc).

Astfel randamentul și eficiența în lucrările noastre a ajuns la cel mai înalt nivel.
Prin activitatea desfășurată, ne propunem sa aducem un aport tehnic, social și economic pe piața construcțiilor și instalațiilor din Romania, având ca principal obiectiv satisfacerea totală a cerintelor clienților noștri.

Suntem specializați în lucrări de construcții cu predare la cheie, altfel spus în construcția de clădiri complet finisate în interior si în exterior, cu instalațiile electrice, sanitare și termice incluse.

De ce O.B.A. Construct ?

architect
Pentru calitatea lucrărilor și a finisajelor
premium
Pentru stilul de viață premium
incentive
Pentru multiplele beneficii aduse clienților noștri
beach
Pentru locațiile și priveliștile excepționale
agreement
Pentru că este o investiție durabilă
diamond
Pentru că facilitățile și caracteristicile sunt dincolo de așteptări

OBA different by luxury nu este un simplu dezvoltator imobiliar, este o companie de top ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități din domeniul construcțiilor civile și industriale.
Suntem specializați în lucrări de construcții cu predare la cheie, altfel spus în construcția de clădiri complet finisate la interior și exterior, cu instalații electrice, sanitare și termice incluse.
Ne ghidăm toate proiectele pe metode de lucru bazate pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali de începere și finalizare a lucrărilor și nu în ultimul rând, pe CALITATE, aceasta fiind elementul definitor în tot ceea ce facem!

Proiecte

O.B.A. Different By Luxury

Pentru a atinge standardele de confort dorite de clienții noștri, colaborăm cu un număr mare de profesioniști, de la arhitecți creativi la ingineri pricepuți, luăm în calcul nevoile fiecărei zone unde construim și ne asigurăm că fiecare clădire este formată din apartamente proiectate pentru un spectru larg de nevoi și totodată la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ.

Vezi proiecte

Proiecte
WHATSAPP
Vanzari