fbpx
O.B.A. Tower – apartamente de vacanţă în Mamaia Nord

O.B.A. Tower – apartamente de vacanţă în Mamaia Nord

u şase proiecte în desfăşurare, majoritatea pe Litoral, O.B.A. Different by Luxury investeşte într-un nou ansamblu imobiliar în Mamaia de Nord – O.B.A Tower.

Fiind prevăzut cu 170 de locuinţe, complexul rezidenţial este prevăzut cu 12 etaje şi penthouse la ultimul nivel, dar şi cu spaţii comercile la parter, o zonă de spa şi una de relaxare şi cu restaurante. Gabriela Nicuţ, directorul general al companiei dezvoltatoare, ne-a spus că apartamentele sunt achiziţionate atât pentru investiţie, cât şi să fie închiriate. De asemenea, unităţile pot fi şi închiriate direct de la dezvoltator.

Multe dintre studiourile şi apartamentele cu două camere sunt vândute din faza de proiect, preţurile pornind de la 66.000 de euro (un studio) şi ajungând la 140.000 (apartamentele cu două camere), penthouseul costând 560.000 de euro. Suprafaţa terenului este de 2700 de metri pătraţi, iar parcarea este subterană şi se întinde pe toată suprafaţa terenului.

Modalităţile de plată acceptate de dezvoltator sunt achitarea în rate, până la cinci ani, la dezvoltator, plata în avans cu discount, plata eşalonată până la finalizarea construcţiei şi achitarea prin credit bancar.

“Proiectul are termen de predare decembrie 2024, dar până acum toate proiectele au fost predate mult mai înainte de termen. De exemplu, O.B.A Lake, un proiect ce avea termen de predare în decembrie, a fost predat din vară. Avem unele proiecte în Mamaia, avem altele în Constanţa, dar avem şi o investiţie la Sebeş şi urmează să construim la Bucureşti şi la Cluj”, ne-a spus Gabriela Nicuţ. Printre proiectele imobiliare ale companiei se numără O.B.A Lake, O.B.A Urban Residence, O.B.A Residence, O.B.A Novator Sebeş.

Menţionând că O.B.A nu a oprit lucrările nici în perioada pandemiei, doamna Nicuţ subliniază că războiul de la graniţă se reflectă şi în evoluţia cererii, care a încetinit în ultima vreme. “Cei care vor să investească ştiu, însă, că acest moment este cel mai bun pentru investiţii”, a completat directorul companiei.

Lasă un răspuns

Proiecte
WHATSAPP
Vanzari