fbpx
OBA Different by Luxury – OBA Lake m17

OBA Different by Luxury – OBA Lake m17

OBA different by luxury propune spre vânzare noul proiect rezidenţial OBA Lake situat într-una dintre zonele în plină dezvoltare ale staţiunii Mamaia. Fie că este o investiţie sau o reşedinţă permanentă, O.B.A Lake este un complex unic, rafinat şi elegant în zona de nord a staţiunii Mamaia care îţi oferă linişte, confort şi relaxare cu o privelişte panoramică superbă. Împreună cu Mobexpert Constanţa, visele tale devin realitate oferindu-ţi servicii şi beneficii multiple.

Proiectul M17 marca OBA different by luxury vă întâmpină într-o lume în care frumusețea captivantă a lacului și împrejurimilor, îmbinate cu luxul, creează cele mai frumoase experiențe de viață!

Fiecare apartament este proiectat cu grijă, pentru a utiliza în mod optim spațiul și a vă oferi locuințe deschise, îmbunătățite cu ferestre mari și multă lumină naturală. Imobilele dispun de balcoane generoase concepute special pentru a profita de vederile excepționale ale apusului de soare liniștit si de frumusețea naturală a zonei.

Construit cu un regim de înălțime de P+5, prezentând un design exterior unic și o localizare excelentă, unde în imediata apropiere aveți acces la toate zonele de interes: plajă, centre spa, restaurante și cafenele, magazine și cluburi, proiectul nostru vă pune la dispoziție 40 de apartamente cu 2 și 3 camere finisate rafinat cu suprafețe ample cuprinse între 61,65 mp și 88,44 mp.

Lasă un răspuns

Proiecte
WHATSAPP
Vanzari