fbpx

Bucurați-vă de rafinamentul și funcționalitatea unui apartament cu 2 camere în cadrul prestigiosului complex rezidențial OBA Luxury Plus. Acest spațiu rezidențial redefinește standardele de lux și oferă un stil de viață urban cu adevărat excepțional.

Cu o suprafață bine proporționată, apartamentul cu 2 camere impresionează prin amenajarea sa spațioasă și luminoasă. Living-ul generos reprezintă centrul vieții sociale, încurajând interacțiunile și creând un mediu primitor pentru întreaga familie și oaspeții. Fiecare colțișor este conceput cu atenție la detalii pentru a oferi o atmosferă de confort și eleganță.

Living

Finisajele de calitate superioară, precum podelele elegante și obiectele sanitare de lux, completează atmosfera sofisticată a apartamentului. Cu ferestre mari care permit luminii naturale să inunde încăperile, vă veți bucura de o vedere panoramică asupra orașului, creând astfel o legătură între interiorul rafinat și agitația urbană exterioară.

Dormitor

Dormitorul din OBA Luxury Plus este o oază de liniște și rafinament, creat pentru a oferi un somn odihnitor și o experiență relaxantă. Cu dimensiuni generoase și design interior elegant, acest spațiu devine un sanctuar personal în mijlocul agitației urbane.

Dormitor 2

Baie

Descoperiți rafinamentul și luxul în baia din complexul rezidențial OBA Luxury Plus, unde designul sofisticat se îmbină armonios cu utilitatea modernă, oferindu-vă un spațiu de relaxare și îngrijire personală de neegalat.

Baia din OBA Luxury Plus impresionează prin finisaje de cea mai înaltă calitate și atenție la detalii. Fiecare element a fost ales cu grijă pentru a crea un mediu elegant și funcțional. Podelele încălzite conferă o senzație de confort, iar obiectele sanitare de lux completează designul sofisticat al băii.

Proiecte
WHATSAPP
Vanzari