fbpx

Bucurați-vă de rafinamentul și funcționalitatea unui apartament cu 2 camere în cadrul prestigiosului complex rezidențial OBA Luxury Plus. Acest spațiu rezidențial redefinește standardele de lux și oferă un stil de viață urban cu adevărat excepțional.

Cu o suprafață bine proporționată, apartamentul cu 2 camere impresionează prin amenajarea sa spațioasă și luminoasă. Living-ul generos reprezintă centrul vieții sociale, încurajând interacțiunile și creând un mediu primitor pentru întreaga familie și oaspeții. Fiecare colțișor este conceput cu atenție la detalii pentru a oferi o atmosferă de confort și eleganță.

Living

Finisajele de calitate superioară, precum podelele elegante și obiectele sanitare de lux, completează atmosfera sofisticată a apartamentului. Cu ferestre mari care permit luminii naturale să inunde încăperile, vă veți bucura de o vedere panoramică asupra orașului, creând astfel o legătură între interiorul rafinat și agitația urbană exterioară.

Dormitor

Dormitorul din OBA Luxury Plus este o oază de liniște și rafinament, creat pentru a oferi un somn odihnitor și o experiență relaxantă. Cu dimensiuni generoase și design interior elegant, acest spațiu devine un sanctuar personal în mijlocul agitației urbane.

Baie

Descoperiți rafinamentul și luxul în baia din complexul rezidențial OBA Luxury Plus, unde designul sofisticat se îmbină armonios cu utilitatea modernă, oferindu-vă un spațiu de relaxare și îngrijire personală de neegalat.

Baia din OBA Luxury Plus impresionează prin finisaje de cea mai înaltă calitate și atenție la detalii. Fiecare element a fost ales cu grijă pentru a crea un mediu elegant și funcțional. Podelele încălzite conferă o senzație de confort, iar obiectele sanitare de lux completează designul sofisticat al băii.

Proiecte
WHATSAPP
Vanzari